Как да се държим на сватбата.

Какви грешки да не допускаме на сватбата си?

Ще започна с най-типичния образ – булката – “регулировчик”! Тя винаги се озърта тревожно, пита колко е часът, контролира кой къде е, говори непрекъснато по телефона… На снимките и видеото обикновено е намръщена, напрегната и в неподходяща поза. Ако разпознавате себе си, има решение.

Предварително делегирайте задължения на проверени хора, които да имат ясна представя какво правят. Потренирайте усмивка пред огледалото, изпийте чаша шампанско още в началото.

За младоженецът – “регулировчкик” е типично да упътва непрекъснато по телефона закъсняващи или объркали пътя приятели, да организира всичко, с висок и тревожен глас да нахоква за едно или друго разтрепераните родители. Не е нужно голямо въображение да си представим как ще изглежда на филма и снимките. Казаното за булката по-горе важи, като шампанското се заменя с нещо по-силно

🙂

И още един съвет – отделете поне няколко минути, за да осъзнаете какво Ви предстои!

Сватбата е може би най-искрящият, кулминационен момент в човешкия живот, може би с раждането на първото дете. Нищо от този ден няма да се повтори! Затова положете осъзнато усилие да се държите за ръка, да се гледате в очите и да си подарите нежност. Така, освен вас, ще направите щастливи всички, включително и “снимащото братство”

🙂