Хотел Кристал Палас София - за Вашата сватба

  Сватба в Хотел Кристал Палас София

 
  Разположението на хотела го прави много удобен за сватби с граждански и  цъковен брак в централната част на столицата. На близо  са обредните зали „Оборище“, „Средец“ и „Триадица“ , както и църквите „Св. Неделя„, „Св. София„, „Св. Параскева„. За градска фотосесия може да се използва Докторската градина непосредствено до хотела, Националната Библиотека  „Св. Св. Кирил и Методий“ , пространството около храм „Св. Александър Невски“, както и Ботаническата градина ( след предварителна резервация) срещу паметника на Левски.
   

   Паркиране

 Хотела предлага ограничено ползване на охраняем подземен паркинг. Обикновено,  уикенда не е трудно да се намери място за паркиране в съседните преки. Не забравяйте, че паркирате в зона (не се знае към момента , в който четете този материал каква ще е зоната)

 

 Защо да изберете хотел  Кристъл Палас за провеждането на вашето сватбено тържество? 

  • Професионален екип с опит в организирането на над 340 сватбени тържества;
  • Специална селекция от храни и напитки;
  • Получавате комплимент – Настаняване на младоженците за първата брачна нощ;
  • Отлично разположение, в центъра на София до Докторската градина;
  • Преференциални цени за настаняване на вашите гости, които пристигат извън града;
  • Изискан ресторант с капацитет до 90 души.

   Ресторанти подходящи за сватба в близост

  Гранд Хотел София и City Hotel Sofia.

   Сватбен оператор и фотограф – мнение

 Хотел Кристал Палас София е подходящ за малки и средно големи сватбени тържества. Изискан бутиков интериор, добре оформен дансинг, комуникативно разположени маси за гостите и невероятна кухня. Всичко това е предпоставка за приятното преживяване за всеки гост.  Уютната градина La Branche – Food | Bar | Garden е удобно и прохладно място където обичайно се посрещат всички гости с чаша ледено шампанско. Това е мястото за мечтаната цигара за всеки страстен почитател на тютюна. 🙂 За мен като професионален фотограф, ресторанта е удобен за снимане и най-важното, снимките и видеото се получават красиво!

 

   Адрес:

улица „Шипка“ 14, София, 1504, България

Рецепция: + 359 2 9 489 489

Резервации: + 359 2 9 489 488

Факс: + 359 2 9 489 490

Уеб сайт: https://crystalpalace-sofia.com

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Сватба в Хотел Кристал Палас София