FACE Bar & Dinner - за Вашата сватба

  Сватба в FACE Bar & Dinner

 
  Малко извън София, над градският шум и смог, се намира този интересен обект. Заведението разполага с два ресторанта на различни етажи един над друг (според съдържателите с капацитет 90 и 150 души), спокойна градина и детски кът. Комфортно е за провеждане на средно големи и по-малки сватби като намалите броя на гостите с 15% спрямо препоръката на собствениците. Това е мое мнение. Обстановката е приятна и предразполага към весело изкарване на празника. Горният ресторант е по-голям и сякаш по-пригоден за сватби, но долният има директен излаз към лятната градина. За гостите от чужбина или други населени места, има добри условия за нощуване в хотелската част.
 

    Паркиране, кухня, обслужване

 Няма да имате никакъв проблем да оставите колата си на улицата пред заведението.

 Обслужването е бързо и дружелюбно – наблюдение от многото ангажименти, които съм имал там като сватбен оператор или фотограф.

 Храната е вкусна и изобилна, като имате възможност да се спрете на три базови менюта с цена от 59лв.; 69лв. и 75лв. Към всяко меню са включени:

  •   Минерална вода 500мл.  2 броя.
  •   Безалкохолна напитка 250мл. 2 броя.
  •   Welcome drink с шампанско и плодови шишчета.

   

   Адрес:

  ул. „Маджарица“ 55, кв. Горна Баня, София
  тел.: +359 884 127 668 и + 359 2 44 36 666
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Сватба в FACE Bar & Dinner