Голф клуб "Св. София" - за Вашата сватба

  Сватба в голф клуб „Св. София“ в Равно поле

  Първото впечатление е за простор, зеленина и птичи песни. Кръглата форма на хотела, бялата тераса с прекрасен изглед, широките и светли апартаменти, шикозният ресторант с голяма зона за отдих върху удобни кожени дивани…това е само част от спокойната, приветлива и обаятелна атмосфера. Паркинга е огромен и ще имате удоволствието да паркирате под лъскавата табелка на някой от членовете на голф клуба 😉

  Изнесен ритуал

 На красивата, зелена тревна площ пред сградата, съм снимал прекрасни ритуали по сключване на граждански брак. Под белите сенници, гостите с чаша студено питие могат да се насладят на приятната гледка.

  Комплименти и допълнителни услуги

 Ето какво добавя в предложенията си голф клуб „Св. София“:

  • Първокласни храни и напитки
  • Ресторант в колониален стил със 190 седящи и 210 правостоящи места
  • Просторна тераса с уникална гледка към голф игрището
  • Възможност за провеждане на церемония в градината, на кея в езерото или на терасата
  • Безплатно настаняване на булката и младоженеца в хотела на клуба с включена закуска
  • Предварителна дегустация за двама на сватбеното меню
  • Бъгита, стикове и топки за голф за сватбената фотосесия
  • Специални отстъпки за младоженците в годината на сватбата им за годишно голф членство
  • 50% отстъпка от цената на голф урок за двама в клуба.

 Припомням, че условията динамично се променят – проверете актуалните към момента.

  Най-близък православен храм

  Би било логично да проведете ритуала Свето Венчание в красивият комплекс на манастира „Петър и Павел“. Той се намира на десетина минути с кола от голф клуба и е много подходящ за снимки, защото разполага с китно, добре поддържано дворче с много цветя.

  Сватбен оператор и фотограф – мнение

     Лично за мен, голф клуб  „Св. София“ попада в челната редица от любими места за заснемане на сватби. Има всички предпоставки сватбата Ви да бъде незабравима, стилна и красива. Въпреки високият си ценови клас, смятам, че инвестицията ще си струва.

Адрес:

с. Равно поле, 2129 Rawno pole
 
events@stsofiagolf.com
+359 888 501 509
+359 888 501 195
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Голф клуб "Св. София" в Равно поле - за Вашата сватба

Във видео трейлъра може да видите кадри от венчавка в манастира "Петър и Павел", открит ритуал в градината, както и тържеството в ресторанта на голф клуб "Св. София".

Пускане на видеото