Православен храм "Въздвижение Св. Кръст Господен

  Локация и достъпност

 Църквата се намира на 150м. от хотел Маринела София, като ползва същия огромен паркинг.

  Допълнителна информация

 Православен храм „Въздвижение Св. Кръст Господен е подходящ за средно големи сватби-до 120 човека. Интериорът е свеж и красиво изографисан, осветлението е достатъчно, за да се снима без допълнителни светлинни източници. Има две носещи колони, които малко смаляват вътрешното пространство и затрудняват церемониите. На външните стълби може да се съберат около 50-60 души за групова снимка, ако се използва широкоъгълна оптика. Градинката в съседство, позволява да се направят на спокойствие снимки с гостите – на малки групи. Храмът е особено подходящ, ако ще провеждате сватбеното си тържество в някой от ресторантите на хотел Маринела София, защото ще спестите време от пътуване.

Адрес: бул. „Черни връх“, 1407 София.

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Във видеото има кадри от дрон на православен храм “Въздвижение Св. Кръст Господен” и протичане на ритуала Св. Венчание.