Японската градина в хотел Маринела и Sakura Bar & Garden

  Чудесно място за изнесен ритуал в града

 Японската градина се намира в затвореното пространство на хотел Маринела и е тихо място за кратка разходка и отдих. Ще видите екзотични растителни видове, каменно мостче над китно езерце, в което царствено плават бели и черни лебеди както и различни видове патици. Определено може да се направи спокойна фотосесия с младоженци и гости. Често се провеждат изнесени ритуали, welcome drink, поздравления  и снимки с гости.

  Особености при подис за сключване на граждански брак

Трябва да знаете, че по закон водещата на ритуала по подписване няма право да носи оригиналната книга в, която да положите подпис и я замества с книга за поздравления. Т.е. подписвате формално – за пред гостите. Законовият ви подпис, обикновенно осъществявате по-рано. Изключение правят ритуалчиците от области извън София.

  Ако времето се развали – Sakura Bar & Garden

Не рядко, времето може да поднесе изненада и да завали дъжд. Добрата новина е, че може да продължите събитиетието вътре в сградата, пред красивия Sakura Bar & Garden. Японската градина е много удобно допълнение към всички, които ще проведат ритуали в р-т Панорама, зала София Гранд или храм “Въздвижение Св. Кръст Господен” в съседство.

Адрес:

бул. „Джеймс Баучер“ 100, 1407 ж.к. Лозенец, София

Телефон: 02 969 2222

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Японската градина в хотел Маринела и Sakura Bar & Garden - видео

Пускане на видеото