Свето Кръщение

сезонна отстъпка -10%

за всички кръщенета до 30-ти април

   Свето Кръщение  –  цени за фото и видео заснемане

 Поздравявам Ви за решението да проведете  едно от най-важните за всеки християнин събитие – тайнството Свето Кръщение. Това е мига, в който новопокръстеният човек получава своят небесен ангел – закрилник.
 

   Фото заснемане – 180лв

 Децата до една годинка приемат с интерес потапянето в купела със светената вода и ритуалът обикновено протича спокойно. По-големите деца, особено между една и четири годинки приемат случващото се с по-голяма тревожност и това личи на снимките и видео филма. Запознавам Ви с това мое практическо наблюдение, защото много често хората се питат, защо ги приканвам да се видим за фото сесия, половин час преди уреченото време. Тези 20-30 минути позволяват да се направят снимки с родители и близки, прегърнали спокойно и усмихнато дете. В храма се снима всеки детайл от украсата, която сте донесли – кутийка за косичка, свещи, икони, новите дрешки и т.н.  Допълнителни снимки тук. Проследява се подробно от различни ъгли и планове целият ритуал до самия му завършек. В края се правят групови снимки пред иконостаса, а навън и с всеки от гостите. Фото сесията, ритуала и снимките с гости на края, обикновено не отнемат повече от час и половина.

 Всички направени фотографии се обработват с професионален софтуер, за да получите искрящи цветове и качество. Крайният продукт са 250-350 файла с перфектно качество, оптимизирани за копиране на хартия, които можете да изтеглите и online.

 Ако искате да поръчате фото албум, може да се свържете с мен чрез контактната форма

 Възможно е продължаване на услугата в ресторант при цена 90лв. за всеки започнат час.

   Видео заснемане

 Написаното за фотографската услуга е актуално и при видео заснемането, но според класа на снимачната техника може да избирате между две предложения:

   Заснемане с видео камера – 180лв.

 Получавате видео филм с обработка, фонова музика и надписи, както и трейлър с най-основните моменти. Имаме практиката да записваме пред камера, пожелания от най-близките. Записът е с FULL HD резолюция и го получавате в максимално качество на флашка или чрез линк – online.

   Заснемане със cinema камера – 250лв.

 Кино камерите са най-високият клас професионална снимачна техника. За ценителите на кристалната картина, звук и кино визия, това е правилният избор . Като бонус добавяме използването на безжични предавател-приемник микрофони, за да чуете ясно всички молитви и песнопения. Примерен кратък видео клип вижте тук.  Получавате видео филм с обработка, фонова музика и надписи, както и трейлър с най-основните моменти.  Записваме пред камера, пожеланията от най-близките, за да остане личен, трогателен спомен. Обработеният FULL HD видео материал,  ще имате записан с максимално качество на флашка или чрез линк – online.
 Възможно е продължаване на услугата в ресторант при цена 90лв. за всеки започнат час.
Ако искате да поръчате заснемане с повече от една камера, може да се свържете с мен чрез контактната форма
 
Когато наемете фото и видео заснемане може да ползвате 10% отстъпка от общата сума.

 

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашето събитие, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Свето кръщение - детайли

сезонна отстъпка -10%

за всички кръщенета до 30-ти април 2021.
Свържете се с нас още сега.