Храм Рождество Христово за Вашата Сватба или Св. Кръщение

 Локация и достъпност

 Храм „Рождество Христово“ се намира срещу увеселителен парк  „Боби и Кели“, бившето „Патиланци“ в ж.к. Младост 3. С градски транспорт можете лесно да пристигнете ползвайки автобуси 111, 213 и 76. Няма собствен паркинг, но съседните улички не са натоварени през уикенда.

 Прекрасно място за кръщенета и сватби

 Всеки фотограф или оператор би изпаднал във възторг от изобилната естествена светлина, несмущавано от колони пространство и красиви иконописи! Свещениците са много любезни и с удоволствие и усмивка извършват ритуалите. Определено препоръчвам за провеждането на сватби и кръщенета.

 Полезни връзки

 В близост са ресторантите на Резиденция Тера в Младост 1, имате  бърз излаз до бул. Цариградско шосе и съответно хотел „Метрополитен“, Best Western Plus Expo Sofia или „Montecito“.

 Най – близката зала за сключване на граждански брак е обредна зала „Студентска“.

 Имате равен път до центъра или до парка Врана, за да си направите прекрасна градска или „на зелено“ фото и видео сесия.

 Други православни храмове подходящи за провеждане на сватби са „Света Неделя“, „Въздвижение Свети Кръст Господен“, „Св.Троица“, Св. Параскева“.

Адрес:

ул. „Филип Аврамов“, 1712 ж.к. Младост 3, София

За записвания:
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.