Комплекс “Montecito” за Вашата сватба

  Сватба в комплекс “Montecito” София

 Комплекс „Монтесито“ е особено подходящ за големи сватби. На разполжение са две отделни зали – Ресторант „Монтесито“ и Бална зала „Montecito Hall“, като при необходимост двете могат да се обединят. Montecito Hall има красиви полилеи и декорация в стил Луи XIV, висок таван и обособен дансинг. Пространството позволява настаняване на над 300 души и остава място за допълнителни екстри като пушек машини и ефектно осветление. Зала „Montecito Hal“ разполага с мултимедия и голям екран, на който могат да бъдат излъчени предварително подготвени изненади под формата на закачливи клипове или снимки.

 Ресторант „Монтесито“ е с капацитет над 150 госта, с интересен интериор и подвижен покрив, който е харесвана атракция в летните горещини.

 На бул. Цариградско шосе се намира и „Best Western Plus Hotel Expo Sofia“ в случай, че сватбата ви е с по-малко гости. 

  Възможност за изнесен ритуал

 В градината до ресторантите, можете да проведете изнесен ритуал по сключване на граждански брак. Пространството не е съвсем широко, но може да се пригоди и украси. Там е и сборния пункт за любителите на тютюна. 🙂

  Кухня

 Моите наблюдения са, че ресторантът предлага много  добра българска кухня, както и разнообразно многостепенно меню.

  Предлагани екстри

 Гостите могат да прекарат добре освен в ресторантите, също и на басейна и бара край него, а за забавление на децата има детски кът “Montecito Kids”.

  Моята оценка като сватбен оператор и фотограф

 Двете зали са удобни за видео и фото заснемане на сватби – има светлина, пространство и прекрасна видимост от всички страни. Все пак като дългогодишен (разбирайте капризен) сватбен оператор и фотограф, имам лек афинитет към „Montecito Hall“ заради по-равномерната осветеност.

 Смятам, че и условията за сватбени куверти са изгодни, но за подробности трябва да се обадите на някой от посочените за контакт телефони.

  Адрес

София
бул. “Цариградско шосе” No357
ПК: 1138
тел.: +359 2 973 6260
GSM: +359 88 9177512
GSM: +359 88 8141119
GSM: +359 88 5577411
e-mail: restaurant@hotelmontecito.bg

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Изнесен ритуал и галерия снимки от зала "Montecito Hall"

Изнесен ритуал в градината на "Монтесито" и сватбен купон в ресторант "Montecito".

iko-media.com Първи сватбен танц
Пускане на видеото

Подписване в градината и сватба в ресторант "Монтесито"