Best Western Plus Hotel Expo Sofia

  Локация и първи поглед.

 Best Western Plus Hotel Expo Sofia привлича вниманието още от първи поглед с разчупения си и модерен дизаин. Намира се до бързата пътна артерия на бул. Цариградско шосе в посока центъра на София. Можете да ползвате паркинг със сто места, но имайте предвид, че същата площ се споделя и с гостите на хотела. Въпреки това, аз лично никога не съм имал проблем с намирането на място за автомобила си. Към предложенията на хотела може да включим дегустационно меню, кетъринг и 99 стаи на разположение на гостите ви от чужбина или провинцията.

  Градина “ФорЕго”

 Впечатление прави coworking spase на хотел EXPO – това е просторната зона пред рецепция, както и зелената и прохладна градина “ФорЕго”. Градината е подходяща за уелкъм дринк, изнесени ритуали, поздравления и снимки с гости. Ако сватбата ви е с по-малко хора, инерес ще представлява светлата бална зала “Панорама” (Около 100 души според мен).

  Зала “Експо Сити Хол” на Best Western Plus Hotel Expo Sofia

 По-голяма е зала “Експо Сити Хол” с капацитет около 160-180 човека. За ваше улеснение има два готови стила за декориране на залата: модерен и ретро. Масата на младоженците е разположена на издигнат подиум, което осигурява отлична видимост към големия дансинг. Определено препоръчвам използването на допълнително ефектно осветление, за да се получат добри снимки и видео. Трябва да се внимава с пушек ефектите, защото димът се разнася бавно. За най-активните и неуморимите, има after party зона.

  Подходящи за сватба ресторанти в близост

Монтесито„, „Метрополитън“, Резиденция „Тера“.

ADDRESS: 
149 Tsarigradsko Shosse, Blvd., 1784 Sofia – Bulgaria 
RESERVATIONS
T: +359 2 81 7 81 51
E: reservations@hotelexposofia.com

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.