Катедрален храм "Св. Неделя" - за Вашата сватба

  Локация и достъпност

 Катедрален храм „Св. Неделя“ е в непосредствена близост с хотел „Балкан“. Има малък собствен паркинг, но той обикновено е пълен и трябва да се разчита на платените парко места пред хотел „Балкан“ или големия паркинг до БНБ.

  Допълнителна информация

 Храмът е в неовизантийски  архитектурен стил, с много красиви иконописи и интериор, архитект е Иван Васильов. Един от малкото столични храмове, напълно пригодени  за големи сватби и събития. Светлината през лятото позволява да се снима без  допълнителни приспособления. Графикът  е много натоварен, затова не закъснявайте. 15 мин. преди уговорения час е желателно да сте там и да предадете пръстени, кръщелни свидетелства, лични карти и т.н. в канцеларията. На пешеходно разстояние сте от ритуалните зали „Средец“ и „Триадица“

  Ресторанти подходящи за сватба в близост

   „City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, Гранд Хотел София, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ срещу пилоните на НДК, „Hotel Hilton Sofia„.

  Оценка на сватбения фотограф и оператор

 Аз обичам да снимам в „Св. Неделя“, заради голямото пространство, светлината и въобще прекрасната обстановка. От която и посока да снима човек – фона е подходящ. Гостите могат да се наслаждават на ритуала – седнали, свещеника когато е необходимо, моли всички да се изправят. Видимостта от всички страни е отлична.

  Данни за контакт

 Площад Света Неделя No 20 София

secretary@sveta-nedelia.org
тел: 02 987 57 48
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Видео клип катедрален храм "Св. Неделя"

Катедрален храм "Св. Неделя"
Пускане на видеото