Обредна зала "Средец" - за Вашата сватба

  Локация и паркиране

 Обредна зала „Средец“ се намира на ул. Леге 6. Съвсем близо до църквата „Св. Неделя“, или от другата страна – парка до Народния Театър и  „Гранд Хотел София“. Паркирането на ул. Леге е възможно със син талон. Ако няма място там, се придвижете до големия паркинг отстрани на БНБ. Удобни за провеждане на сватба са и следните заведения в близост: „City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ срещу пилоните на НДК, „Hotel Hilton Sofia„.

  Особености

 Залата е на втория етаж и за бременни и възрастни хора е препоръчително да използват асансьора. Има голямо помещение където можете да изчакате реда си, а след ритуала, да се поздравите с гостите. Вътре интериора е с формата на тесен и дълъг правоъгълник като в единият край Ви очаква длъжностното лице, а в другия е позициониран струнния оркестър. Капацитета е подходящ за относително малки сватби – група до 60 човека.

  Ритуални зали в София

 За да направите информиран избор е добре да погледнете всички обредни зали в столицата: Обредна зала „Красно село„, обредна зала „Оборище“, обредна зала „Средец„, обредна зала „Студентска„, обредна зала „Сердика“, обредна зала „Триадица„.

  Оценката на сватбения фотограф и оператор

 Обредна зала „Средец“ е светла, със свеж интериор и добра организация. Дамите изпълняващи ритуала са ведри и добронамерени. Винаги ми позволяват да им поставя предавател за по-добър звук към камерата 🙂 Единствения недостатък е липсата на достатъчна широчина, но на снимки това не се усеща осезаемо 🙂 Локацията е удобна и в близост до големите централни храмове, както и до местата подходящи за градска фото, видео сесия.

ул. „Леге“ 6, 1000 Център, София
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.