Обредна зала "Красно село" Хиподрума гр.София

  Най-голямата обредна зала в София

 Обреден дом „Красно село“ Хиподрума  е най – голямата зала за сключване на граждански брак в гр. София.

 Паркиране

 Има място за паркиране, но в натоварените летни уикенди, гостите ви може да се възползват от паркинга на Била до хотел „Форум“, в близост .

  Относно ритуала в Обредна зала „Красно село“ Хиподрума гр.София

 Обикновено ритуалите се извършват в зала 2 на горния етаж. Не забравяйте да си носите документи за самоличност, пръстени, чаши за шампанско и шампанско. Длъжностното лице обяснява в какъв ред и кога влизате. От вас се иска да слушате и да кажете „ДА“! Всичко приключва за  около 15 минути, след което ви извеждат  през друг изход, за да приемете поздравления от приятели и роднини. Парка до залата е приятно място за непретенциозна фотосесия.

  Сватбени ресторанти в близост

 Обръщам внимание, че можете да разгледате сватбените предложения на ресторанта в хотел „Форум“, който се намира на три минути пеша. Както и следните локации: Ресторант „Ниагара“, “ City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ срещу пилоните на НДК, „Hotel Hilton Sofia„.

  Ритуални зали в София

 За да направите информиран избор е добре да погледнете всички обредни зали в столицата: Обредна зала „Красно село„, обредна зала „Оборище“, обредна зала „Средец„, обредна зала „Студентска„, обредна зала „Сердика“, обредна зала „Триадица„.

  Мнението на Вашия сватбен оператор и фотограф

 Като цяло тук се работи най-спокойно и с лекота. Пространството е достатъчно и за най-многобройните сватби. Предпочитана локация от повечето младоженци, оператори и фотографи.

  Адрес:
бул. „Цар Борис III“ 41, 1612 ж.к. Хиподрума, София
Телефон: 02 952 0130
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.