Sity Hotel София

  Сватба в Sity Hotel София

 Искате сватбеното ви тържество да протече в центъра на София, но без да се налага да продадете бъбрек за това? City Hotel определено е интригуващо предложение, при това на пешеходно разстояние от „Руската църква“, „Света София,“ „Св. Неделя“ и емблематичния храм Св. Александър Невски. Тъй като безплатните парко места са само три – ходенето пеша е препоръчително 🙂

  Балната зала на City Hotel София

 Сватбите се провеждат по правило в балната зала на хотела с капацитет до 120 души, но аз препоръчвам да намалите бройката, за да се чувствате комфортно. Дансинга е добре осветен и с видимост от всички точки на залата. Не мисля, че има достатъчно място за ефектно осветление. Може да се каже, че ще имате отлична представа и за работата на сватбения оператор и фотограф, защото ще са през цялото време пред очите ви 🙂

  Украса  и сватбени куверти

 Можете да декорирате залата по свой вкус, както и да оформите менюто за сватбеното тържество.  Избирате между обособени сватбени куверти, собствено меню, блок маса, вегетариански и детски менюта.

  Екстри и комплименти

Обърнете внимание  на екстрите и комплиментите, които предлага City Hotel София:

  • Безплатна ношувка за младоженците в луксозен апартамент със закуска;
  • Безплатна дегустация на два варианта от менюто;
  • Безплатно внасяне на алкохол при  над 50 куверта
  • Безплатна украса за масата на младоженците;
  • Безплатна украса за столовете;
  • Безплатни  паркинг места – 3 на брой;
  • Преференциални цени за нощувка на гостите на събитието;
  • Безплатно шампанско при посрещането на младоженците и кумовете;
  • „Овъртайм“-150.00 лв. след петия час;

ул. Стара Планина № 6
София, 1000, България
+359 2 915 1500 
reservations@sofiacityhotel.com 

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.