Сватба в обредна зала  “Студентска”

  Натовареност на обредна зала “Студентска”

 Тази ритуална зала е от сравнително по-слабо натоварените, поне по мои наблюдения. Намирането на място за паркиране е малко сложно, въпреки малкия паркинг и уличките в близост. Интериорът е приятен и можете да приютите спокойно поне 60 човека. Помещението е осветено, основно от изкуствено осветление, но през деня, точно срещу младоженците има голяма витрина. От там, понякога проникват директно слънчеви лъчи и става сложно снимането, но това е проблем за фотографа и сватбения оператор, не за вас (wink) Можете да поръчате срещу допълнително заплащане инструментално изпълнение на живо, за музикален фон.

 Ред и ритуал при сватба в обредна зала „Студентска“

 За мен като сватбен кинематограф е важно да мога да “взема” качествен звук от ритуала, което става с любезното съдействие на ритуалчика. До сега не съм имал отказ да поставя микрофон брошка и да осигуря качествен звук. Самият ритуал продължава около 15 мин. след, което в съседната зала се приемат поздравленията от гостите. Там е моментът да почерпите с бонбони или сладки. Редът на подреждане е следният: първо булката (тя диктува скоростта на преминаване), младоженец, кума, кум , родители и накрая хората с бонбоните.

  Ресторанти подходящи за сватба в близост

 Наблизо са чудесния хотел „Вега“, Парк Хотел Москва с огромният рест. „Москва“ и обзорния „Панорама“, Витоша Парк Хотел, „Principi Di Piemonte“ в Интерпред, ресторант „Биляна“.

  Ритуални зали в София

 За да направите информиран избор е добре да погледнете всички обредни зали в столицата: Обредна зала „Красно село„, обредна зала „Оборище“, обредна зала „Средец„, обредна зала „Студентска„, обредна зала „Сердика“, обредна зала „Триадица„.

  Съвети от фотографа  и вашият сватбен оператор

 Всичко протича спокойно и единствения начин да си “докарате” излишен адреналин е да закъснеете или да забравите нещо. Моя съвет към бъдещите младоженци е да си подготвят предварително кошница с бутилка шампанско, сватбени чаши, пръстените, личните документи (и тези на свидетелите). И още едно правило – младоженците не чакат закъснели гости, в обредните зали времето е разчетено и едно закъснение ще доведе до верижно забавяне за всички по-нататък. Последен съвет като фотограф – не забравяйте да се усмихвате.

Адрес:

ул. „Боян Дановски“ 37, 1797 ж.к. Младост 1, София

телефон: 02 870 9110
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.