Ресторант "PRINCIPI DI PIEMONTE" Интерпред

  Сватба в ресторант „PRINCIPI DI PIEMONTE“ Интерпред

 Ресторантът е подходящ за сватби до около 120 госта, с много приемлив ценови клас. Интериорът е уютен и приятен, обслужването – бързо и коректно. Има добре обособен дансинг и видимостта от всички страни е отлична. Храната е приготвена с отношение, разнообразна и ще задоволи и най-претенциозните изисквания. Централна климатична инсталация усигурява оптимална температура, влажност и чистота на въздуха. Ако предвиждате изнесен ритуал по сключване на граждански брак, може да използвате лятната градина. За ценителите на изисканите вина е на разположение винарна “PRINCIPI DI PIEMONTE”.

  Паркиране

 В близост до сградата на Интерпред има платен паркинг, но обикновено капацитетът му запълнен. Предупредете гостите си да отделят достатъчно време, за да си намерят парко място в съседните улички. 

  Ресторанти подходящи за сватба в близост

 Наблизо са Парк Хотел Москва с огромният рест. „Москва“ и обзорния „Панорама“, хотел „Вега“, Витоша Парк Хотел, ресторант „Биляна“, Резиденция ТЕРА.  Най-близката църква е храм „Рождество Христово

  Какво мисли сватбения оператор и фотограф?

 Относително често съм канен като сватбен оператор или фотограф в ресторанта на Интерпред, което показва, че младоженците го предпочитат. Белият таван позволява да се работи с отразена  от светкавицата светлина, но и без това осветеността е достатъчна. Персоналът не ни пропуска в обслужването си, което говори за принципно отношение към всички.

  Адрес:

Интерпред

Бул. „Драган Цанков“ 36, 1040 ж.к. Изгрев, София
Телефон: 088 688 6227
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Сватба в ресторант "PRINCIPI DI PIEMONTE" Интерпред