Резиденция ТЕРА - за Вашата сватба

  Сватба в зала „София“ 

 Зала „София“  на резиденция Тера се намира на партерната част от комплекса и е с по-лесен достъп  в сравнение с горната зала „Тера“.  Правоъгълната и форма позволява масите да се наредят по двете дълги страни и да се обособи голям дансинг с прекрасна видимост от всички страни. Маслените картини с дворцови сюжети допълват аристократичната обстановка. Залата е светла, просторна и приветлива.  Вградено в тавана цветно осветление се включва в разгара на тържеството, за да създаде интимна атмосфера.

  Сватба в зала „Тера“ 

  Зала „Тера“ е по-новата и по-голямата от двете и се намира на горният етаж. Има тераса за любителите на тютюна, тоалетните са предвидени да обслужат повече хора наведнъж. Най-силните качества на зала „Тера“ са изобилната светлина, висок таван,  изобилно пространство, ясна видимост и изчистен декор. Определено е в моите топ 5 любими места за снимане.

  Сватбен куверт

 Сватбеният куверт обикновено формира основният дял на бюджета за сватбата. Залите на резиденция Тера попадат във висок ценови клас, но инвестицията определено си заслужава. Добро обслужване, красива обстановка, вкусна храна, лятна градина или английски двор за изнесен ритуал… Има и други фактори, които могат да „наклонят везните“ при Вашият избор –  не плащате такса за внасяне на  допълнителен алкохол, получавате безплатни безалкохолни напитки и вода, ползвате помещенията неограничено време, и др.

 Припомням, че условията динамично се променят – проверете актуалните към момента.

  Лятна градина

 Резиденция ТЕРА предлага лятна градини и английски двор, подходящи за изнесен ритуал по сключване на граждански брак, welcome drink или поздрави и снимки с гостите.

  Паркиране

 ТЕРА е затворен комплекс и разполага с около 50 парко места, но без проблем може да оставите колата си в уличката срещу резиденцията. За сега в ж.к. Младост няма синя или зелена зона.

  Ресторанти подходящи за сватба в близост

  Парк Хотел Москва с огромният рест. „Москва“ и обзорния „Панорама“, хотел „Вега“, Витоша Парк Хотел, ресторант „Биляна“,ресторант „PRINCIPI DI PIEMONTE“ Интерпред. Най-близката църква е храм „Рождество Христово„.

  Сватбен оператор и фотограф – мнение

 Намирам  Резиденция „Тера“ за отлично място за провеждане на сватби!  Младоженците, които са ме ангажирали там като сватбен оператор или фотограф , до сега са давали само положителна оценка за обслужването, обстановката, кухнята и отношението. Като професионалист смятам, че снимките и видео материалите се получават с „душа и характер“!

Адрес:

гр. София, 1784,
кв. Младост 1,
ул. Андрей Сахаров 56


ТЕЛЕФОН
+359 889 722 200

office@terraresidence.com

 
 
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Сватба в градината на Резиденция ТЕРА и зала "София"

Видео клип с кадри от лятната градина и зала"София"

Пускане на видеото

Видео клип с кадри от английския двор и зала "Тера"