Гранд Хотел София

  Локация

 В идеалният център, Гранд Хотел София предлага лукс и удобства за любителите на по-консервативното, тежко излъчване, с претенция за стил и класа. Проверете дали ще ви подарят ползването на апартамент за младоженци, ако ангажирате някой от ресторантите:   „Shades of red“ или „Триадица“ . От високите етажи можете да се насладите на красивата София и дори да изпратите залеза. Паркът в съседство, както и колоритните фонтани пред Народния театър “Иван Вазов” са предпочитано място за фото сесии от мнозина фотографи.

 На пешеходно разстояние

 Ако искате всичко да ви е на пешеходно разстояние, може да направите Св. Венчание в църквата “Св. Неделя” или ротондата “Св. Георги” в карето на Президентството, както и да подпишете в обредна зала “Триадица” на бул Витошка или “Средец” на ул. Леге 6.

 Паркиране

 Паркирането в центъра никога не е лесно, но имате като опции: пред хотела, по ул. „Леге“ или на паркинга до БНБ. Не забравяйте, че трябва да имате талони за синя зона или да изпращате sms-и. Препоръчайте на гостите си да не идват със собствена кола, така ще могат да пийнат без притеснения. (wink)

 Ресторанти в Гранд Хотел София

 По-използваният за сватби, до 120 души е ресторант „Триадица“, който има спокоен излаз до красива тераса. Апропо, въпросната тераса може да бъде вашето място за изнесен ритуал или welcome drink церемония. „Shades of red“ е на партерния етаж и с директен излаз навън. Той е подходящ за по-малки сватби и има колони, които леко ограничават пряката видимост от всички страни.

 Кухнята в Гранд Хотел София

 Кухнята е пределно висок клас и ще покрие и най-претенциозните изисквания. Масите се подреждат стилно, обслужването е редовно и любезно.

 Оценка на сватбения фотограф и оператор

 Въпреки високия ценови клас, смело мога да препоръчам Гранд Хотел София, като много подходящ за извършване на сватбени тържества и ритуали.

 Координати за връзка с Гранд Хотел София:
Адрес: ул. „ген. Гурко“ 1, 1000 Център, София
Телефон: 02 811 0811

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Гранд Хотел София - гледки от дрон