Храм "Св. Параскева" - за Вашата сватба

  Локация и достъпност

  Храм „Св. Параскева“ се намира в центъра на София на ул. „Георги Раковски“ 58. Добър ориентир е пожарната в непосредствена близост. Църквата има малък собствен паркинг, но гостите трябва да се насочат за паркиране в съседните улички.

  Специфики

 Това е третия по големина храм в София, известен с прекрасната си акустика и наистина хора звучи ангелски. Има собствен двор с детски кът и голямо дърво, което хвърля прохладна сянка през летните горещини. Просторното и високо външно стълбище прави възможно заснемането на  големи групи хора.

  Подходящо място за  сватби с много гости

 Отвътре храмът е много широк и просторен. От двете страни на пътеката са наредени столове за изморените или възрастни гости. Няма колони, които да възпрепятстват добрата видимост към ритуала.

Ресторанти подходящи за сватба в близост

   „City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, Гранд Хотел София, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ срещу пилоните на НДК, „Hotel Hilton Sofia„.

  Оценката на фотографа и сватбения оператор

 В храм „Св. Параскева“ се снима при отлични условия. Движението на снимачния екип не се ограничава от почти нищо, което дава възможност за различни снимачни ъгли и ракурси. Наличната светлина е напълно достатъчна ако се използва висок клас техника. Друг плюс е, че този храм е чувствително по-спокоен от другите в центъра на София.

ул. „Георги С. Раковски“ 58, 1000 Център, София
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.