Сватба в Зала София Гранд в хотел Маринела

  Локация и достъпност

 Обмисляте ли сватба в Зала София Гранд в хотел Маринела? Самия хотел е с относително лесен достъп, както от центъра на София, така и от Околовръстен път.  Има голям и удобен паркинг в зелена (засега) зона.

  Православен храм в близост

Младоженци, с желание да проведат ритуала Свето Венчание, могат да го направят в новопостроения православен храм “Въздвижение на Св. Кръст Господен” намиращ се на 250м. от хотела.

  Сватба в Зала София Гранд 

 Зала София Гранд в хотел Маринела е  най-често наеманата за сватбени и корпоративни тържества.  Голямото пространство и висок 5м. таван, позволяват най – различни начини на подредба и украса. Остава място и за голям дансинг, евентуално разполагане на винен или шоколадов бар. Залата е осветена с красиви полилеи, но светлината обикновено се приглушава, за да се създаде подходяща атмосфера и да изпъкне ефектното осветление, ако е наето такова. Не е за подценяване внушителния капацитет от 500 гости!

Зала „Силует“ и ресторант „Панорама“ са с по-скромен капацитет, но предлагат невероятна гледка от „птичи“ поглед!

  Персонал

Персоналът, по мои наблюдения, обикновено е точен и организиран, кухнята – разнообразна и стилно поднесена.

  Бонуси и комплименти

Обръщам внимание на още няколко важни детайла. При наемане на залата, получавате като бонус – ползване в деня на сватбеното тържество, Президентския апартамент. Това разбира се, трябва да се уточнява за всеки конкретен случай. Не забравяйте, че можете да проведете в непосредствена близост ритуалът по подписването – в Японската градина, венчавка в храм “Въздвижение на Св. Кръст Господен” и така ще имате минимално пътуване.

  Възможност за нощуване

За VIP гости може да осигурите преспиване в хотела.

  Оценка на фотографа и сватбения оператор 

Като цяло бих позиционирал Зала София Гранд в хотел Маринела към високия ценови клас, но голямото пространство, широкия дансинг, възможността за ефектно осветление и пушек машини, съчетано с добро обслужване, осигуряват прекрасни условия за работа на снимачния екип, съответно красиви спомени за младоженците.

Адрес:

Хотел Маринела: 1407 София, бул. Джеймс Баучер  100, телефон: +359 2 969 2222, факс: +359 2 969 2223, e-mail: reservations@hotel-marinela.comи

Важно!

Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложеното видео и снимки, имат за цел да Ви   помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на професионален кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Сватба в Зала София Гранд в хотел Маринела

Президентски апартамент - хотел Маринела

Зала София Гранд