сватбена програма - създаване

Сватбена програма

  Правилно създадена сватбена програма

 Сватбеният ден е дълъг и подлага на изпитание физическата и психическата издръжливост.

  Допълнителен резерв от време

 Обикновено всичко стартира с правенето на прическата и полагането на грим при булката. Желателно е да се отделят поне три часа и то, ако предварително сте правили пробни грим и прическа, за да добиете представа колко време ще отнеме. Винаги слагайте 20% повече, като това ще “покрие” непредвидени ситуации.

  Обмислете внимателно локациите

 Опитайте да изберете локациите така, че да са близо (доколкото е възможно) една до друга. Ако можете и искате, спестете си  пътуването до младоженец, кум и за откупуване на булка. Все по-често всичко това се случва в красивия интериор на предварително подбран хотел.

  Съветите на сватбения оператор и фотограф

 Желателно е да заснемете фотосесията преди подписа в обредната зала, венчавката и коктейла в ресторанта. Иначе  се получава голяма пауза, в която гостите трябва да Ви чакат. Оптимално е в сватбената покана гостите да бъдат поканени на първия официален ритуал и после, без големи прекъсвания, да следват всички останали.

  За да останат красиви спомени

 Не се отказвайте от достатъчно дълга фото – видео сесия, защото това е моментът за създаване на най-красивите Ви спомени. Говорете предварително с фотографа и кинематографа къде е най-подходящата локация за Вас. Носете удобни обувки, резервна риза за младоженеца и аксесоари. Операторът и фотографът могат да Ви “подсказват” за всичко до влизането в ресторанта, а там водещата роля поема DJ-ят.