Хотел Хилтън София

  Локация и възможност за паркиране 

Хотел “Hilton” Sofia се намира в единия край на емблематичният мост на влюбените, пешеходна връзка с НДК. Хотелът е много красив, особено заснет с дрон, на фона на величествената планина Витоша. Има собствена парко зона и успоредно на нея, още един платен, охраняем паркинг. Модерното и просторно фоайе може да приюти при нужда гостите ви, ако завали дъжд. Зад хотела има спокоен парк и уютна градинка с розови храсти, за провеждане на изнесен ритуал по сключване на граждански брак или почерпка с шампанско за “добре дошли”.

  Ресторант „Сезони“

 На приземното ниво е ресторант “Сезони”, той има разчупен интериор и възможност пушачите да излязат бързо “на въздух”.

  Бална зала „Мусала“

 Според мен, за сватбени тържества е по-подходяща бална зала “Мусала” на горният етаж. Виждал съм салона облечен тематично, засветен с ефектно осветление, но каквито и да са били трансформациите, впечатлението за стил и удобство остават. Има много пространство дори и за сватби с над 150 госта, а кръглите маси позволяват добра видимост и от най-отдалечените места.  Кухнята предлага интересно многостепенно меню, храната е вкусна и разнообразна. Винаги съм оставал с добро впечатление от скоростта и качеството на обслужване!

  Други локации от подобен клас

Хотел „Балкан“, Резиденция „Тера“, Хотел „Маринела“ София, Гранд Хотел София.

  Оценка на сватбения фотограф и оператор

 Въпреки високия ценови клас, в офертите има фактори чувствително понижаващи стойността на услугата: отстъпки при настаняване в хотела, all inclusive потребление на алкохол и безалкохолни питиета и други. Ако бюджетът ви го позволява, наемете допълнително ефектно осветление, за да допринесете за колорита на сватбеното тържество. Не искам да бъда пристрастен, но хотел Хилтън София и конкретно салона на зала “Мусала” са ми любими при заснемане на сватби!

  Информация за актуални сватбени куверти и условия, можете да получите на място или на имеил sofia.events@hilton.com, както и на телефон +359 2 933500 

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.