Парк хотел Москва - за Вашата сватба

  Сватба в ресторант Москва

 Ресторант „Москва“ е с капацитет над 350 души, функционално оформен дансинг с видимост от всяка маса. Тавана над дансинга е красив и с интересната си форма допълва колорита в снимките и видеото. Удобен за провеждане на сватби с много гости. Сервирането е бързо, храната е вкусна и като цяло за не високия си ценови клас, ресторант „Москва“ предлага добро съотношение цена-качество. Фоайето на хотела е огромно и всеки изморен от децибелите може да си почине на удобните дивани или да проведе спокоен разговор по телефона.

  Сватба в ресторант „Панорама“

  Ресторант „Панорама“ е на последният 19 етаж и предлага уникална гледка във всички посоки, от морето зеленина на север до красивата Витоша на юг. Залезите при хубаво време са невероятна добавка към колорита на заведението. Можете да осигурите комфорт на до 100 госта, настанени до големите витрини опасващи ресторанта от три страни. Дансинга е пред масата на младоженците, а почти всички останали маси са с пряка видимост.

  Сватбен куверт

 И двата ресторанта на Парк хотел „Москва“ предлагат достъпен ценови клас.

  Комплименти и допълнителни услуги

 В официалният сайт на Парк хотел Москва може да видите следният списък:

  • Безплатна нощувка за младоженците в специален апартамент
  • Безплатна закуска
  • Безплатен паркинг
  • Безплатно късно освобождаване в деня след тържеството
  • Специални отстъпки за нощувка на гостите
  • Озвучителни системи и микрофони
  • Диджей
  • Съдействие за декорации
  • Аранжировки с цветя
  • Паркинг за гостите

 Припомням, че условията динамично се променят – проверете актуалните към момента.

  Лятна градина

  Снимал съм изнесен ритуал в градината в непосредствена близост до ресторант „Москва“. Не смятам, че е подходящо пригодена за такива ритуали.

  Паркиране

 Има охраняем паркинг точно срещу входа на хотела, но в празнични дни свободно можете да паркирате и в уличките наоколо. Изключвам улицата граничеща с парка.

  Ресторанти подходящи за сватба в близост

  Освен Парк Хотел Москва с огромният рест. „Москва“ и обзорния „Панорама“, наблизо са хотел „Вега“, Витоша Парк Хотел, ресторант „Биляна“, ресторант „PRINCIPI DI PIEMONTE“ Интерпред, Резиденция ТЕРА. Най-близката църква е храм „Рождество Христово„.

  Сватбен оператор и фотограф – мнение

 Харесва ми да снимам и в двата ресторанта, но в „Москва“ е по-лесно заради голямото пространство и белият таван. Ако смятате да използвате ефектно осветление и пушек машини по-разумно е да изберете, ресторант „Москва“. И на двете локации хорат се чувстват удобно и съм присъствал на паметни купони 🙂

Адрес:

София 1113, ул. „Незабравка“ № 25

тел: +359 2 971 1024 +359 885 142 901

email: reception@parkhotelmoskva.net

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.

Сватба в ресторант "Москва"