Храм "Св. Троица" - за Вашата сватба

  Локация и достъпност

  Храм „Св. Троица“ се намира  на бул. „Константин Величков“ 28. От няколко години е с отремонтиран  екстериор в свежо бяло и синьо. Относително бърз достъп от и към централната част на столицата. Паркирането обикновено е безпроблемно, стига да не си оставите колата на булеварда. В самият  двор на храма, има място за няколко коли.

  Специфики

  Църквата е в непосредствена близост до парк „Св. Троица“, което е чудесно за евентуална фото/видео сесия. Интериорът е старинен и с типично православно иконописване и дърворезби. Атмосферата е задушевна и в облачно  време може да стане леко сумрачно.

 Ресторанти подходящи за сватба в близост

 Ресторанта на хотел „Форум София“ и след това, предимно тези в централната част:   „City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, Гранд Хотел София, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ срещу пилоните на НДК, „Hotel Hilton Sofia„.

  Оценка на сватбеният фотограф и  оператор

 Леко приглушената светлина изисква по-качествена снимачна техника. Няма колони близо до центъра на купола, които да смущават протичането на ритуалите. Все пак ако търсите величествен и просторен храм, помислете за по-големите храмове „Св. Неделя„, „Св. Параскева“ или „Св. София“.

София, бул. „Константин Величков“ 28

тел. 02 822 3438

Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.