Обредна зала "Триадица" - за Вашата сватба

Локация и паркиране

Обредна зала „Триадица“ се намира на бул. Витоша 15 – срещу Съдебната палата. Много е удобна за всички, които се венчаят в „Св. Неделя“ или „Св. Георги“-ротондата в карето на Президентството. Паркирането пред входа на залата е непозволено. Използвайте паркинга отстрани на БНБ и не забравяйте да си пуснете  sms за синя зона, освен ако не е неделя . Удобни за провеждане на сватба са следните заведения в близост: „Гранд Хотел София“. „City Hotel Sofia„, Хотел „Балкан“, НДК рест. „Лаура“, „Централ Парк Хотел София“ и „Hotel Hilton Sofia„.

Особености

Капацитета на залата е сравнително голям, но ако гостите ви са повече от 120 ще стане тясно и горещо. 🙂 Канцеларията е в дясно преди самата зала, там ще ви повикат, за да предоставите необходимите документи, пръстени, шампанско и чаши. Отново там, има две интересни огледала в рамка от ковано желязо – подсетете вашия сватбен оператор и фотографа да ви направят ретро кадър. 😉 Влезте без да си гледате в краката, (важи за булките) с усмихнато и ведро изражение. Ритуала е семпъл и стегнат, следвайте указанията на длъжностното лице и няма какво да объркате. Ако ще се настъпвате, направете го веднага след подписа, 😉 Поздравленията се приемат в съседната зала, където има стълби удобни за снимки на групи до 10-12 човека.

Ритуални зали в София

За да направите информиран избор е добре да погледнете всички обредни зали в столицата: Обредна зала „Красно село„, обредна зала „Оборище“, обредна зала „Средец„, обредна зала „Студентска„, обредна зала „Сердика“, обредна зала „Триадица„.

Оценката на сватбен оператор и фотограф

Има някои особености, които правят снимането в тази зала трудно за сватбения оператор и фотограф. Осветлението е с най-ниският клас икономични крушки, което е предпоставка за вяли и неточни цветове. Спасението е в използването на допълнително осветление за камерата/фотоапарата и преминаване в черно-бялата стилистика.

Адрес
бул. „Витоша“ 15
телефон: 02 986 1719
Ivo - svatben kinematograf i fotograf - liceto na Iko Media

Привет! Аз съм Иво Миланов – Ико, дипломиран фотограф-художник. Показаните видео и фото материали, са актуални към момента на заснемането им. Възможни са промени в хода на времето. Приложените видео и снимки, имат за цел да Ви помогнат да придобиете представа как изглежда съответния ресторант, зала или църква, а текстът отразява субективното ми мнение от гледната точка на сватбен кинематограф и фотограф. Напълно е възможно междувременно да са настъпили промени в интериор, управа, украса, организация и др.

Ако търсите сватбен оператор или фотограф за Вашата сватба, можете да ме намерите на 0898455321 или пишете в контактната форма.